За нас


Магазин „Бебе Експерт“, както и online платформата ни baby-expert.eu са създадени в помощ на бъдещите и настоящи родители. Нашата цел е да Ви помогнем и насочим да вземете най-доброто решение, както за вас , така и за вашето бебе.Бременността, раждането и отглеждането на бебето и детето на по-късен етап , вече не са тема-табу.

Работим с квалифицирани специалисти в областта - акушер-гинеколози, педиатри, представители на лекарствени и козметични продукти, ортопеди за да ви бъдем безкрайно полезни в избора си на необходимият за вас продукт.Разполагам е с продуктова и цветова гама на водещи фирми в цял свят.


Тук сме за да покажем какво знаем и колко можем. Не спираме да се обучаваме и обновяваме с така закостенелите във времето принципи за отглеждане на детето.За щастие вече са измислени доста продукти , които ни улесняват в ежедневната ни работа - Да бъдем успешни родители!

Тук сме и да ви дадем възможност да изпробвате всеки един продукт и да прецените кой е най-подходящият за вас, а не да се затрупваме с излишна информация и да се поставяте в стресови ситуации заобиколени от сложни думи или ненужни съвети.

Работим с лидерите на пазара –  ABC Design, NUK, TIGEX,KIDDY, DREAMBABHY, BABY ONO, CHIPOLINO, CAM , NEONATO,CHICCO,LEXUS, BYOX ,COSATTO, BABY MAX, COALO, BELIS,ADBOR,GUSIO,CAMARELO,HAUCK,MONI, CANGAROO,LORELLI, DIZAIN BABY както и с много други фирми.