Бебе Експерт нe гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoкaтa към мoмeнтa нa пpиключвaнe нa пopъчкaтa! B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!

За нас от Tiny Love предлагането на възможност да създадете изключителна среда за развитието на бебето си е много повече от текуща мисия, това е страстта, която ни води при всичките ни начинания. Компанията Tiny Love се стреми постоянно да подобрява позицията си на пазара, като e първият производител на играчки, който познава последните открития в областта на детското развитие и ги преобразува в привлекателни интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.

Марка, на която родителите се доверяват
Ние винаги сме наясно, че категорията, в която се включват продуктите ни е предизвикателство за родителите както в интелектуално отношение, така и в емоционално. Изборът на правилните подпомагащи развитието играчки е сред най-важните решения, които родителите трябва да вземат в началните етапи на взаимодействие на детето с околния свят. За да подпомогне този избор, Tiny Love добре и в детайли познава пазара във всеки момент, като постоянно се консултира и работи с психолози, експерти в детското развитие, специалисти по качеството и групи от родители.Специалният дизайн позволява продуктът да се адаптира към етапа на развитие на детето. Може да се използва като килимче за игра, а с регулируемите арки и като забавна гимнастика.

Музикалното птиче със светлина е подготвило 30 минути забавни мелодии и 20 различни тона, които детето активира с потупване на играчката. 

Може да се използва като отделна музикална играчка.

Цветните и меки герои от новата колекция Into the Forest – сърничка, енот, бобър – ще са новите любими приятели на Вашия мъник.

Множество забавни възможности, подбрани специално, за да стимулират детските сетива – шумолящи части на играчките, гризалка, огледалце, елементи „повдигни и намери“, различни текстури.

Подходяща за 0м+


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Активна гимнастика Into the Forest Deluxe Gymini 0м+ TL-0120

  • Производител: Tiny Love
  • Модел: Into the Forest Deluxe Gymini
  • Наличност:
    В наличност
  • 155.00лв

Етикети: Активната гимнастика Tiny Love